OVER MIJ

Mijn naam is Anki van Munster en ik ben de eigenaar van Anki Events,
Quiz&Taste en Escape&Taste.

Ik ben een Freelance Eventmanager met veel ervaring in het organiseren en coördineren van evenementen. Naast ruim 15 jaar als Eventmanager in loondienst (waarvan 12 jaar bij Jumbo Supermarkten) ben ik in 2019 als zelfstandig ondernemer verder gegaan met mijn passie, organiseren.

Dus wil jij een bedrijfsevenement van Topkwaliteit met Brabantse Gezelligheid?
Dan moet je mij hebben!

Maar... aangezien ik een echte duizendpoot ben doe ik nog meer dan dat.

Aan het begin van 2020, toen Covid-19 als een bom insloeg in mijn evenementenkalender, ben ik gestart met Quiz&Taste
Voor de fun organiseerde ik een online quiz voor mijn buurtgenoten. Een buurman vroeg of ik dit ook kon met Trappistenbier. Zo gezegd, zo gedaan.

En dat was een groot succes! En zo ontstond Quiz&Taste.

Met kundige bierspecialisten en wijndeskundigen heb ik zorgvuldig de wijn- en bierpakketten samengesteld. En verzorg ik de op maat gemaakte Quiz&Taste belevingen voor bedrijven en verenigingen.

In 2021 ontstond Escape&Taste. Ik ontwierp een escaperoomspel voor thuis, samen met Stadsbrouwerij Wilskracht in Ravenstein waarvan 5 heerlijke bieren in het spel zitten. Het spel, volledig op de werkelijke geschiedenis van Ravenstein gebaseerd, speel je met 2 tot 4 personen gedurende zo'n 3 uur. Je logt in met een code en krijgt dan een korte video te zien waarbij de bierbrouwer vertelt over het bier wat je gaat proeven. Je legt de grote plattegrond van Ravenstein op tafel (vormgegeven door een ontwerper van de Efteling!) en start het volgende filmpje. De achter-achter-achterkleinzoon van de hoofdrolspeler in het spel komt aan het woord en vertelt welke envelop je mag openen. De muziek gaat spelen, de klok komt in beeld en dan snel aan het puzzelen!

Ondertussen al dorst gekregen? Ervaar het zelf! 
Bestel een Escape&Taste beleving via www.escapeandtaste.nl

 

Wil je graag nog meer weten wat ik allemaal gedaan heb? Kijk dan op mijn persoonlijke LinkedIn pagina.