OVER MIJ

Mijn naam is Anki van Munster en ik ben de eigenaar van Anki Events,
Quiz&Taste en Escape&Taste.

Ik ben een Freelance Eventmanager met veel ervaring in het organiseren en coördineren van evenementen. Naast 15 jaar als Eventmanager in loondienst
ben ik in 2019 als zelfstandig ondernemer verder gegaan met mijn passie, organiseren.

Dus wil jij een bedrijfsevenement van Topkwaliteit met Brabantse Gezelligheid?
Dan moet je mij hebben!

Maar... aangezien ik een echte duizendpoot ben is er meer wat ik doe. 

Vanuit hobby is de passie voor evenementen ontstaan en zo ontstond ook Quiz&Taste.
Voor de fun organiseerde ik een online quiz voor mijn buurtgenoten. Een buurman vroeg of ik dit ook kon met Trappistenbier. Zo gezegd, zo gedaan.

En dat was een groot succes! En zo ontstond Quiz&Taste.

Met kundige bierspecialisten, wijndeskundigen en vinologen heb ik zorgvuldig de wijn- en bierpakketten samengesteld. En samen met mijn team verzorg ik de Quiz&Taste belevingen.

Later vroeg een leverancier of ik iets leuks wist voor het jubileum voor zijn bierbrouwerij. En zo ontstond Escape&Taste. 

In de coronatijd, met de anderhalve meter maatregelen, willen we graag zorgen voor een leuke avond bij mensen thuis. Om te proeven van heerlijke drankjes, een leuke quiz of escaperoom te spelen en te genieten van een avondje online thuis!

Ondertussen al dorst gekregen? Ervaar het zelf!

 

Wil je graag nog meer weten wat ik allemaal gedaan heb? Kijk dan op mijn persoonlijke LinkedIn pagina. Daar staat mijn volledige opleidingstraject en werkverleden. Daarnaast heb ik ook nog een zakelijke LinkedIn pagina.