Portfolio

In de laatste 15 jaar heb ik vele evenementen mogen organiseren. Van kleine vergaderingen met 30 personen tot Jubilarissenfeesten van 600 gasten en personeelsfeesten van 1100 gasten. 
Hieronder een kleine greep uit mijn carrière als Eventmanager en onderin een aantal reviews. 

Kijkdag Ziekenhuis Rijnstate  24 en 25 juni 2022

Bedrijvenmarkt VASS Nederland

Portfolio Jumbo: deze kleine selectie foto's zijn gemaakt tijdens evenementen die ik bij Jumbo heb georganiseerd toen ik daar in loondienst was.

REVIEWS EN AANBEVELINGEN

Anki zorgt ervoor dat exact de juiste partners aangehaakt worden die passen bij het event (en het niveau) waar jij naar op zoek bent. Door haar jarenlange ervaring bij Jumbo weet ze als geen ander wat écht belangrijk is: kwaliteit, planning en alles binnen budget uitvoeren. Missie geslaagd!

Anki is voor mij: ontzorgen, "what you see is what you get" & gegarandeerd een topevent.

Sandra Maas - Marketingmanager Ebusco


Anki heeft, samen met ons, een kwalitatief, hoogwaardig event neergezet waarbij we onze nieuwste bus hebben gepresenteerd aan het grote publiek. Anki is in staat om in korte tijd de uitdaging te begrijpen en vertaalt dit in een zeer professioneel evenement. Anki denkt proactief mee, is daadkrachtig en deinst nergens voor terug. Daarnaast een prettig gezelschap! Anki bedankt en tot de volgende!

Wesley Brouwers - Marketingmanager Ebusco


Anki heb ik leren kennen als een gedreven en energieke eventmanager. In de samenwerking heb ik ervaren dat zij graag de lijnen kort houd en de verschillende processtappen uitvoerig documenteert en om niets aan het toeval over te laten. Zij is in staat om deeltaken te standaardiseren en deze overdraagbaar te maken zonder de wensen van maatwerk voor de klant uit het oog te verliezen.

Ronny de Haas - Strategic Business Developer CD&E Ministerie van Defensie


Ik ken Anki vanuit Jumbo als een echte professional die het organiseren in haar genen heeft. Anki is een Eventmanager die ruime ervaring heeft in het organiseren met evenementen op allerlei vlak. Daarnaast is zij altijd enthousiast en vrolijk, kortom heeft u een evenement te organiseren, neem contact op met Anki, dan is succes verzekerd!

Rob Barendtszen Security Specialist Jumbo Supermarkten


Als je een goed georganiseerd evenement wil dan moet je bij Anki zijn. Zij heeft ruime ervaring in het organiseren van de leukste evenementen, groot of klein maakt niet uit. Het is altijd tot in de puntjes geregeld. Dus vraag Anki voor je evenement en het word vanzelf een feestje!

Daphne Simons - Business Support Administrator


Anki is erg creatieve, empatische en kan je wensen erg goed ten uitvoer brengen. Ze is betrouwbaar. Ze doet wat ze beloofd.

Marianne van de Weijer - Bull-Shit coach

Enkele jaren geleden heb ik veel met Anki samengewerkt bij de events die zij organiseerde namens Jumbo. recent weer een hernieuwde kennismaking bij een event waarbij Anki als freelance eventmanager was betrokken. Ik ben steeds onder de indruk van de professionaliteit en de doortastendheid waarmee ze optreedt. Anki stapt overal op af met de haar zo bekende energieke manier en ze rust pas als alles goed geregeld is. Het is een plezier om met deze professional samen te werken. 

Marco Mulders - Senior Accountmanager
Maison van den Boer


Tijdens meerdere evenementen heb ik samengewerkt met Anki, zij vanuit de organisatie en ik als 'leverancier'/fotograaf. Ik heb het altijd heel fijn gevonden om met Anki samen te werken, omdat ze overal aan denkt en oog voor detail heeft. Daardoor is alles goed geregeld. Ze is helder in haar communicatie en ruim op tijd met dingen regelen. Mocht er toch nog iets onduidelijk of nog niet bekend zijn, dan pakt ze dat altijd snel op!

Mariska Hanegraaf - 11A Fotografie


Ik ken Anki vooral als enthousiast trekker van evenementen bij Jumbo. De energie die ze uitstraalt bij het werk dat Anki doet is aanstekelijk en energie gevend. Met oog voor detail en vooral voor een prettige sfeer. Niet in de laatste plaats ook bij haar werk voor de Personeelsvereniging. Werk op de achtergrond, voor vaak een beperkt aantal belangstellenden: niet te zien aan Anki, die daar jarenlang met steeds dezelfde inzet een (vrolijk) gezicht aan heeft gegeven. 

Corné van Overveld - Senior Product Owner
Jumbo Supermarkten


Anki is een enthousiaste dame die met veel accuratesse werkt. Anki denkt vooral in mogelijkheden en is bereid hier alles voor uit de kast te trekken. Vele leuke events meegemaakt die tot in de puntjes geregeld waren, mede door Anki.

Suzanne van de Weijer - Quality Consultant
Eurofins Food, Feed & Water Benelux


Anki is een kei in haar vak! Creatief, meedenken en vooral enthousiast zorgt ze ervoor dat alle events een succes worden! Al sinds haar baan bij Jumbo hebben we veelvuldig contact gehad met de events die zijn organiseerde. Toen ze besloot om haar eigen bedrijf te starten hebben we ook leuke projecten voor haar mogen verzorgen. Ik hoop uiteraard nog vaak met haar samen te mogen werken.

Michael van den Broek - Commercieel medewerker Vanderwou Groep

Bedreven duizendpoot, pakt project van A tot Z op en is erg flexibel! Project begon klein, maar eindigde groot(s).

Rob Stevens - Manager Marketing &Communications bij Ebusco 

 

Anki is een topper. Voor mijn eigen bedrijf werk ik samen met Anki in de vorm van speciaalbieren. Anki denkt mee, is organisatiegericht, kijkt naar extra's en is goed bereikbaar. Een echte vakvrouw!

Danielle van de Pasch - Wijnzinnig

Ik heb Anki geholpen met een personeelsfeest van 1100 medewerkers. Zij werkt ongelooflijk gestructureerd en heeft veel aandacht voor detail.

Daarnaast is ze een ware mensenmagneet die met een aanstekelijke lach de opdracht uitvoert. Zeer professioneel en tot in de puntjes verzorgd.

Ik heb haar tijdens de avond gefilmd voor een promofilm. Bijzonder om te zien hoe zij de touwtjes in handen houdt en tegelijkertijd enorm van haar werk geniet. Ze is een echte Eventmanager.

Jaimy Strik - Strik je Geluk